Mănăstirea Curchi - Orheiul Vechi -Chateau Vartely

249.00 MDL

Despre Excursie

Chișinău - Orhei - Chișinău Petrece vacanța de vară redescoperind cele mai cunoscute obiective ale Republicii Moldova: Mănăstira Curchi, Orheiul Vechi și vinăria Chateau Vartely. Împreună cu ghidul profesionist vom afla istoria acestora obiective și toate secretele lor care nu au fost cunoscute până în prezent. Programul excursiei va începe la orele 8:00 și va lua sfârșit la 18:30. Prețul excursiei este de 229 de lei pentru 20 de persoane, dacă intervin schimbări în numărul de persoane atunci vor fi modificări și la prețul excursiei. Agenția de turism are dreptul să efectuieze unele schimbări ale programului, în dependență de numărul de turiști, condițiile meteorologice sau alți factori neprevăzuți.

Rezervează acum
Programul pe zile

Chișinău - Orhei - Chișinău Mănăstirea Curchi - Orhei Vechi - Chateau Vartely

Vom începe excursia cu vizitara Mănăstirii Curchi, după aceasta vom continua cu complexul muzeal Orhei Vechi și vom finisa cu vinăria Chateau Vartely

Activități

Mănăstirea Curchi

Mănăstirea Curchi – mănăstirea de călugări din Moldova cu hramul “Nașterea Maicii Domnului”, și este una din cele mai însemnate monumente ale arhitecturii moldovenești din Basarabia.

Orheiul Vechi

Complexul muzeal Orheiul Vechi este amplasat în valea Răutului, , pe teritoriul Orheiului vechi se află biserica Adormirii Măicii Domnului și Mănăstirea Rupestră

Chateau Vartely

Vinăria Château Vartely poate fi vizitată în orice anotimp și conturează locul perfect pentru clipele speciale din viața dumneavoastră.

Ce este inclus

  • Transport confortabil tur-retur
  • Ghid profesionist
  • Poze frumoase și bună dispoziție

Ce nu este inclus

  • Pachetul de degustare Express - 3 vinuri (opțional - 180 lei/pers.)
  • Prânzul (opțional)
  • Suvenire

Solicita Excursia de vis

Galerie

Leave us your info

and we will get back to you.