Găsește-ne pe facebook
 • Sună-ne: (+373) 78708886 / (022) 90-01-88 / (022) 90-02-88

Cartea de oaspeți

Spune-ți părerea
 • Doina11.06.2018 14:22

  Și noi pentru prima dată am beneficiat de servicile oferite de Donatella Tur, am călătorit în Spania, am rămas mulțimiți de hotelul propus/ales, totul a fost dupa cum și ne-a fost promis, preturi accesibile, multumim Donatella Tur pentru vacanta frumoasă de care am avut parte.

 • Cristina10.09.2015 15:15

  Este prima data cind beneficiem de serviciile agentiei de turism Donatella...si am ramas foarte incintati ,speram sa fie totul bine si sa savuram din plin ofertele recomandate de agentia de turism.Multumim frumos managerului in turism Irina si intregii companii " Donatella- Tur"!
  P.S. Recomand tuturor ..nu o sa regretati!!!

 • Vadim10.09.2015 12:20

  "Donatella" este nr 1 pentru mine, cele mai avantajoase oferte sunt aici, am ajuns la aceasta concluzie de mai multe ori. Am irosit mult timp pentru a gasi o agentie sigura si la un pret accesibil, si acum daca vreau sa plec la odihna, stiu unde sa ma adresez :) . Un oficiu mic, dar foarte dragut, cu o echipa de fete una mai frumoasa decat alta. Recomand la toti aceasta agentie de culoare violeta "Donatella"

 • Cristina04.09.2015 14:25

  Deja De doi beneficiez de serviciile agentiei Donatella-Tur.Am ramas multumiti de amabilitatea ,operativitatea,comfortul pe care ni l-a oferit agentia si in mod deosebit Managerul Irina.Si in viitor ne vom folosi de serviciile lor cu mare placere.Au cele mai bune oferte,si la preturi rezonabile.Multumim

 • Andrei, Nicoleta si Avi26.08.2015 13:36

  Buna ziua! Noi am ramas foarte multumiti! Mersi "Donatella" si managerului in turism Irina! Sa fim sanatosi si mai apelam la voi!

 • Ivan&Olesea15.01.2014 18:31

  Iarna aceasta am ales sa petrecem vacanta in Sinaia. Am ramas foarte multumiti de aceasta destinatie turistica oferita de Donatella-Tur precum si de serviciile acestei agentii. Sinaia este una dintre cele mai bune destinatii turistice din Romania combinind frumusetea naturala a unora dintre cei mai frumosi munti cu spiritul glorios al istoriei Romanesti. Multumesc Donatella-Tur pentru o vacanta frumoasa, vom ramane in continuare clienti fideli!!!

 • Kate&Roma07.04.2013 14:16

  Отдыхали в Дубае, все было очень круто!!! Отели: CityMax и Radisson Blu. Собираемся поехать снова , уж очень понравилось!!! Одной недели мало, берите больше! (Не сидите в номере, а гуляйте,гуляйте... гуляйте). Donatella-tur - самые лучшие предложения (большой выбор)! P.S. Всем хорошего отдыха!

 • Evgeni si Mihaela06.04.2013 13:30

  Vara anului 2012 am hotarit sa incercam o destinatie noua de la Donatella tur "ABKHAZIA" renumita prin regiunile sale ca GAGRA, PITZUNDA am fost printre primii din Moldova care am descoperit aceasta tarisoara mica dar fantastica cu o mare cristalina si munti vesnic verzi!!! Abkhazia este tara citruselor, acolo oamenii conserveaza compotul pe iarna din mandarine si portocale, si este o regiune renumita prin izvoarele lecuitoare fierbinti pentru a pleca in ea nici macar nu avem nevoie de viza, si preturile sunt foarte accesibile!!!

 • Alexandru&Ludmila02.03.2013 21:28

  DUPA NUNTA AM HOTARIT SA PLECAM LA ODIHNA, SI MULTUMITA ,,DONATELEI-TUR'' AM FACUT O ALEGERE PERFECTA. AM PLECAT IN DUBAI. IMPRESII DE NEUITAT, O PRIVELISTE NEMAIPOMENITA. NE-AM ODIHNIT DIN PLIN! TOTUL A FOST MINUNAT! Suntem inca sub impresia acestei calatorii, o calatorie absolut incantatoare. MULTUMIM MULT DONATELEI,A ORGANIZAT TOTUL FOARTE BINE, INCEPIND CU PLECAREA SI TERMININD CU INTOARCEREA, FARA SURPRIZE NEPLACUTE, SUNT COINTERESATI CLIENTUL SA RAMINA SATISFACUTI DE VOYAGE! MERCI MULT, IN CURIND NE MAI VEDEM!!! LILIA, BRAVOOOO!!!

 • ТАТЬЯНА28.01.2013 16:43

  Отдыхала зимой в Bale Olanesti. Очень понравилось. Турагенство Donatella-tur одно из лучших в Кишинёве. Низкие расценки и отличный персонал. Спасибо!Удачи Вам и всего самого наилучшего!

Spune-ți părerea